PIZZA & KEBABHOUSE MONDO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1307 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza & Kebabhouse Mondo. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 9:28 Het eten was echt lekker .warm en op tijd .heel aardig bezorger !
27 nov 2022 om 21:38 Zeer goed eten & bezorging, ook goede prijs.
27 nov 2022 om 1:30 Mooi op tijd bezorgd. Prima eten. Volgende keer weer.
25 nov 2022 om 21:00 Grote bestelling geplaatst, elke pizza was erg lekker en warm.
20 nov 2022 om 21:11 Eten was koud en het duurde erg lang allemaal. Zie graag een vergoeding hiervoor anders bestel ik hier nooit meer.
19 nov 2022 om 21:06 Aanrader wat lekker zeg en als ik toch suggestie mag doen probeer de schotel kippendij wat goddelijk lekker
6 nov 2022 om 20:25 Pizza’s waren koud en nat alsof je op karton zat te kauwen.
1 nov 2022 om 21:53 Had kebab met kaas besteld kreeg alleen kebab
1 nov 2022 om 15:27 Slecht eten, 2 Red Bulls die ik had besteld niet geleverd & erg lang moeten wachten. Bestel hier nooit meer.
28 okt 2022 om 20:49 Lekker warm en snel!
28 okt 2022 om 4:00 Bezorger moest de restaurant bellen om te vragen hoeveel ik hem hem moest betalen ondanks ie de bon bij zich had (fiasco)mooie bezorging
13 okt 2022 om 10:27 Super aardige mensen. Ik had het perongeluk op afhalen besteld, maar zij kwamen het alsnog langs brengen. Super! Bedankt voor de service