PIZZA & KEBABHOUSE MONDO

PIZZA & KEBABHOUSE MONDO Pizza, pasta, doner, snacks en meer!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1254 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza & Kebabhouse Mondo. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 23:47 Heerlijk gegeten meer dan genoeg voor 1 persoon.
20 jun 2022 om 9:44 Bezorg tijd was een uur en dan nog bezorgen ze het in 20 minuten. Heerlijk gegeten, goed geregeld!
17 jun 2022 om 12:06 Goed eten aardig personeel alleen extra’s kan je niet kiezen jammer
13 jun 2022 om 11:43 Op zondag avond nog laat besteld en was zeer vlot geleverd. Mooi verpakt en smaakte goed,alleen jammer dat de extra bestelde portie friet niet erbij zat
13 jun 2022 om 8:16 Heel slordig! Verkeerd emailadres gebruikt! Heb niets besteld en toch ....
12 jun 2022 om 18:36 Was super lekker en mooi optijd bezorgd
10 jun 2022 om 19:00 Eten was te zout. En aan telefoon, was degene die mij hielp niet eerlijk
29 mei 2022 om 19:51 De bezorging was gewoon een half uur te vroeg, ik kon niet zeggen dat ze te laat waren of wat dan ook. Het enigste minpuntje was dat er van de 3 dönner schotels er maar 2 bezorgd werden. Na een belletje was dat ook binnen 15 min opgelost. Heerlijk et
29 mei 2022 om 19:23 Deel Verkeerde bestelling gekregen, na belletje vrij snel complete nieuwe bestelling gekregen en mocht rest houden van bezorger. Prima voor Goede en snelle oplossing gezorgd.
21 mei 2022 om 1:04 Eten na meer dan een uur bezorgd, we hadden 2x kapsalon en 1 pizza bestelt. De hele pizza niet gekregen…
16 mei 2022 om 8:31 Lekkere schotel en vers eten!
16 mei 2022 om 3:57 Eten was okay. Eigenaar schreeuwd aan de telefoon naar je en gooide bestelling boos naar je. Niet aan te raden veel goedkoperen en beter alternatieven.